TechGrounds
3 min readDec 18, 2020

--

Terugblikken met TechGrounds

Het jaar zit er weer bijna op: tijd voor ouderwets terugblikken! 2020 is een bijzonder jaar voor TechGrounds geweest. Een jaar geleden hadden we de feestelijke opening van onze 1ste tech-hub. Inmiddels hebben we Nederland breed 4 locaties en al meer dan honderd deelnemers in opleiding! We zijn ontzettend snel gegroeid, maar er zit nog veel meer aan te komen in het nieuwe jaar. Lees snel meer voor een korte terugblik en what’s to come!

TechGrounders
Om te beginnen met het belangrijkste, onze TechGrounds community is ontzettend gegroeid en telt inmiddels meer dan 150 (oud)-deelnemers. Een groot deel daarvan heeft al een succesvolle carrière in IT gestart en de rest zal begin 2021 de arbeidsmarkt opstromen om hieraan te beginnen.

TechGrounds Graduation

Graduation
Nog geen twee weken geleden hadden we de feestelijke afsluiting van onze Cloud en Salesforce groepen. Afgelopen jaar hebben 50+ top talenten onze opleiding afgerond en nu werden ze feestelijk door onze partners van AWS (o.a. Werner Vogel), Salesforce en Randstad gefeliciteerd!

TechGrounds Factory

Factory by TechGrounds is live!
Afgelopen jaar is de TechGrounds Factory succesvol opgestart! Het team staat klaar en de eerste klanten zijn geholpen met websites, webshops of andere IT-applicaties. Zoals bijvoorbeeld: Boeren voor Buren, TechConnect en Fares Cleaners.
Ook op zoek naar een website voor jou bedrijf? Laat het voor een klein prijsje door het TechGrounds team bouwen!

Klik hier voor de Factory

TechGrounds x NL leert door

640 mensen naar Tech!
In samenwerking met NL Leert Door en Technicom gaan we in de eerste helft van 2021 gratis IT-trainingen van één week aanbieden voor 640 mensen! Zo kan iedereen kennis maken met tech en kunnen we kansen creeëren voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe carrière.
Aanmeldingen zijn helaas al helemaal vol, maar je kunt je altijd nog op de wachtlijst zetten!

Klik hier voor NL leert door

What’s next:
We gaan door waar we gebleven zijn en knallen het nieuwe jaar dan ook in met nog meer doelen. Meer TechGrounds locaties openen en nog meer deelnemers om laten scholen. Ondanks dat Covid-19 nog om de hoek kijkt, blijft de vraag naar IT-banen nog steeds stijgen. Voor ons een stijgende motivatie om ook volgend jaar weer te knallen met opleiden!

We willen in het bijzonder onze partners bedanken. Dankzij jullie kunnen we ons curriculum optimaliseren, kunnen deelnemers de juiste coaching krijgen en een mooie carrière in IT beginnen. Samen maken we tech van iedereen, ook in 2021!

TechGrounds Partners

Leesvoer voor de vakantie
Nog wat tijd over deze vakantie? Lees onderstaande artikelen, dan ben je echt weer up-to-date over wat TechGrounds aan het doen is.

  • AG Connect: Cloudgigant AWS gaat tot 2025 29 miljoen mensen helpen om hun technische vaardigheden te ontwikkelen met gratis trainingen.
  • Persbericht Economic Board Zuid-Holland: Zuid-Holland steekt € 6,9 miljoen in het (om)scholen van 3.000 extra IT’ers
  • Amazon workplace: Global workforce upskilling success stories
  • SIDN fonds: TechGrounds maakt van iedereen IT-specialisten
  • ZO! zijn wij: ‘’Ik leef niet om te werken, maar ik werk om te leven.’’ Alumni Jason Chiffron.

Aan alle deelnemers, alumni, community leden, partners, bedrijven, gemeentes en iedereen anders die ons afgelopen jaar geholpen heeft, bedankt! Het was een geweldig jaar en we kijken uit naar het volgende!

Namens het hele TechGrounds Team,
Fijne feestdagen en een Techie Nieuwjaar

--

--

TechGrounds

Tech-hubs met een Coding & IT Academy, Startup Hub en Tech Events middenin kwetsbare wijken. Gratis en geen vooropleiding nodig. Zo maken we tech van iedereen!